Corona-maatregelen VCO (voor leden)

Wat moet iedereen doen bij VCO?

Voor alles geldt: gebruik je gezond verstand en houd je aan de landelijke maatregelen wat betreft afstand houden en thuisblijven bij klachten.

• Heb je één of meerdere van onderstaande klachten? Blijf thuis en laat je testen
    • Verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn
    • Hoesten
    • Benauwdheid
    • Verhoging of koorts
    • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
  • Ook als iemand in je huishouden koorts en/of benauwdheid heeft, blijf je thuis
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het sporten klachten ontstaan
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sporthal
  • Schud geen handen en vermijd ander fysiek contact zoals high fives of knuffels

Bij wedstrijden:

• Vul indien mogelijk het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) thuis al in.
  • Gebruik de handpomp bij binnenkomst in de sporthal, en volg de aangegeven looplijnen.
  • Spelers, coaches, ouders die fluiten en tellen kunnen de zaal en kleedkamers in
  • Andere ouders / toeschouwers zijn welkom op de tribune.
  • De kantine is open, als je hier gaat zitten wordt naar de QR-code gevraagd zoals wettelijk is voorgeschreven voor horeca.
  • Haal je alleen een drankje voor in de zaal, dan is dit niet nodig.

Meer informatie vanuit de Rijksoverheid rondom Corona is hier te vinden: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport.