Terugblik laatste minitoernooi

Na een succesvolle eerste helft van het seizoen hebben de mini’s van VCO het ook tijdens de tweede helft goed gedaan. Het laatste toernooi bij VCS was voor twee teams erg spannend. VCO 6 (niveau 3) had kans om kampioen te worden en VCO 1 kon nog tweede worden.

Vol spanning begonnen deze teams aan de wedstrijden. Beide teams gingen er volledig voor, maar maakten het ook nog erg spannend. Gelukkig werden er genoeg punten gehaald om toch op het podium te komen en het gehoopte resultaat te behalen.

Definitieve standenlijst mini’s:

  • VCO 1 (niveau 6): 2e plek (poule van 16)
  • VCO 2 (niveau 5): 8e plek (poule van 11)
  • VCO 3 (niveau 4): 15e plek (poule van 23)
  • VCO 4 (niveau 4): 9e plek (poule van 23)
  • VCO 6 (niveau 3): 1e plek (poule van 10)
  • VCO 7 (niveau 2): 5e plek (poule van 9)