Trainers- en jeugdclinic door Eredivisieteam Inter Rijswijk!! – 5 januari 18:30-20:00

Vrijdag 5 januari 2018
18.30 – 20.00 uur
In De Cuyl!

Op de laatste vrijdag van de kerstvakantie geeft Eredivisieteam Inter Rijswijk H1 wederom een clinic voor de A, B en C-jeugd en de trainers van VCO! Deze clinic was vorig jaar een groot succes en we zijn blij dat Inter Rijswijk deze clinic weer wil verzorgen!
Dit jaar is er speciale aandacht voor bovenhandse techniek, want in iedereen schuilt een spelverdeler!

. Vermeld hierbij in welk team je speelt.

Deelname is gratis, we verwachten een hoge opkomst dus wees er weer snel bij!
We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk 24 december.

Net als vorig jaar hebben we 4 velden ter beschikking. Graag willen we iedereen zoveel mogelijk op niveau verdelen en per veld niet teveel spelers indelen, zodat er voldoende ruimte is voor technische aanwijzingen. Schrijf je dus zo spoedig mogelijk in, om verzekerd te zijn van een plaats!
! Door de bekercompetitie is het mogelijk dat Inter Rijswijk een wedstrijd moet spelen op of rond de datum van deze clinic. Deze speeldata worden pas laat bekend; daarom zou het kunnen dat de clinic last-minute verzet moet worden! We willen de clinic toch graag alvast bij jullie bekend maken en de gelegenheid geven om je aan te melden. Houd je mail dus goed in de gaten !