Clinic jongens 12 -18 jaar – Yannick van Harskamp en Boukje Smeets! – 7 september 2019

Vind jij volleybal een leuke sport en ben jij een jongen tussen 12 en 18 jaar? De trainer van het Nationaal Jeugdteam onder 17 komt naar onze regio om jou tips & tricks te geven! Kom op 7 september ook naar sporthal Duinwetering in Noordwijk..

Het evenement vindt plaats in sporthal Duinwetering in Noordwijk van 12uur – 14:30 uur . Daar is ruimte voor 4 velden met volleyballende jongens en op elk veld 2 trainers die Yannick zullen assisteren. De training is op meerdere velden, zodat je op een veld speelt met jongens van jouw niveau. Dus of je nu pas begint met volleybal of het al doet vanaf je 8e, dat maakt niet uit. Kom gewoon! Op elk veld staan 2 trainers die Yannick zullen assisteren.
#7septvolley

Meld je aan via www.7septvolley.nl

Ben je volleybaltrainer?
Wil jij een betere volleybaltrainer voor jongens worden? Yannick van Harskamp, trainer van het Nationaal Jeugdteam onder 17, en Boukje Smeets, expert op het gebied van jongenssport, zullen ook uitleg geven speciaal voor trainers die meer willen leren over jongensvolleybal en jongenssport!

Meld je aan via www.7septvolley.nl

Planning
10:30 – 11:30 – Seminar voor Jeugdtrainers/coaches door Boukje Smeets
11:30 – 12:30 – Introductie clinic voor Jeugdtrainers/coaches door Yannick van Harskamp (incl. lunch)
12:00 – 12:30 – Zaal open voor de jongens
12:30 – 14:00 – Clinic door Yannick van Harskamp
14:00 – 14:15 – Fotomoment met Yannick van Harskamp
14:15 – 14:45 – Terugkoppeling Jeugdtrainers/coaches

Meer informatie
Dit is een initiatief van allerlei volleybalverenigingen uit de regio: VCO, Novo, VCS, Leython DC, RVV en Liusna: samen willen we jongens werven én behouden voor de volleybalsport. Daarom gaat het er bij deze dag vooral om veel jongens in de sporthal te krijgen en die een leerzame en onvergetelijke dag te bezorgen met een toptrainer. Tegelijk krijgen jeugdtrainers uit de regio de kans om meer te leren over het trainen van jongens. Daarom hebben we niet alleen Yannick van Harskamp uitgenodigd, maar ook Boukje Smeets, die haar ervaringen uit de hockeysport graag wil delen.