We kunnen weer wedstrijden spelen! – n.a.v. persconferentie 25 januari

Hallo allemaal, de competitie zal weer gaan starten (als we het goed begrepen hebben)! De geplande wedstrijden gaan door, tenzij ze gewijzigd worden . Veel wedstrijden moeten nog gepland worden, dat zal de Nevobo binnenkort doen. In de nevobo-app of op de site (je teampagina) zal de actuele planning als eerste te vinden zijn. Dus kijk alvast wat er de komende weken in je agenda kan. Als de planning wat definitiever is dan zal de aanvoerder dat van mij horen. We zullen het laten weten als dat het geval is, dus tot die tijd zelf checken svp.

Let op: óók wedstrijden die tot na 22:00 uur duren kunnen gewoon door gaan. Op de site van de Nevobo kun je lezen wat er wel en niet kan: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2022/01/25/er-mag-weer-echt-gevolleybald-worden.